YOLO & CHEESY "INSPIRERENDE" SITATER #Fægpræt ლ(ಠ益ಠლYOLO - You Only Live Once, en frase som har vært rundt for alltid i bekledeningen "Carpe Diem" kan være ganske inspirerende om man fortsatt har filosofiske antenner og allmennkunskap rotet godt fast i bakhodet, for #NEWSFLASH! Man kommer jo til ligge i en treboks eller ett overdimensjonert askebeger om 70/80 + år, og det kan lære mennesker å bruke den "lille" tiden vi har på denne planeten til det beste.

Problemet er at min egen generasjon, altså "Meg-generasjonen, Generasjon Prestasjon" og andre ymse kallenavn vi har fått på oss for en stund tilbake har totalt misoppfattet betydningen i frasen og er nå og har vært en stund blitt til en unnskyldning for å være en forbanna idiot.

"Prøvde amfetamin forrige dagen her, var ikke så kult da men" #YOLO

"Dro med meg tre gutter hjem fra fylla på Seeds(lol) våknet opp og da var håret mitt vått og klissete av en eller annen hvit væske, jaja" #YOLO 

"Kjørte hjem fra fylla, orket ikke å gå hjem serru" #YOLO

Dette var selvfølgelig satt på spissen, men jeg tror du skjønner tegninga. Istede for å være litt flaue og ha en tendens fylleangst for å ha prøvd dop eller gitt en BJ til tre gutter mens man ikke var ved sine fulle fem velger de heller å justifisere oppførselen sin med sitatet alle satt pris på før farge-tv og antispinn på biler, altså YOLO.

Etter at denne frasen ble kjent på sosiale medier, har det ikke stoppet Instagram/Tumblr fabrikken i å masseprodusere sitater lagt opp på en bakgrunn, typisk av storslått natur eller en forbanna pute. Noen legger det ut, andre svelger det rått. Ett virkelig inspirerende sitat kan sikkert hjelpe noen til en viss grad, MEN å poste ett bilde på Instagram av sitatet "A girl/guy should be two things, classy & fabulous" eksempelvis kommer IKKE til å gjøre deg verken mer "classy eller fabulous" etc, m.m, osv. Det får deg muligens til å virke mer evneveik og retardert. 

Nå var YOLO det beste eksempelet jeg kom på av frase/ord/sitat som irriterer meg grenseløst, selvom det er ganske #2012

Og husk: Det er aldri de som virkelig er suksessfulle som poster "inspirerende" sitater. 

 #Seriøst #Liteseriøst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hundrings

hundrings

60, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits